top of page
  • myynti45

Uusi sukupolvi viemään yritystä seuraaville vuosikymmenille

Mikä Arvi Helin Oy?


Arvi Helin Oy on yksi Suomen johtavista trukkien, maansiirtokoneiden, kurottajien sekä kaivinkoneiden työlaitteiden valmistajista. Olemme perheyritys, jonka erikoisosaaminen nostolaitevalmistajana on hioutunut yli 40-vuotisen historiamme aikana. Yritystämme johdetaan nyt jo kolmannessa polvessa.


Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien, Valtatie 9 varrella, noin 30min ajomatkan päässä Turusta, Pöytyällä Kyrön kunnassa.


Miksi Arvi Helin Oy?


Oman tuotemerkkimme HEVY®:n lisäksi laitteemme ovat saaneet muun muassa laatustandardin ISO 9001 ja ympäristöstandardin ISO 14001 sertifioinnin. Laitteemme ovat myös CE-hyväksyttyjä.


Meille asiakastyytyväisyys on kunnia asia. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme keskiössä aina tuotekehityksestä suunnitteluun ja valmistukseen. Asiakkaidemme keskuudessa olemmekin tunnettuja tuotteidemme kestävyydestä, toimitusvarmuudesta sekä perinteikkäistä, käsityötä kunnioittavista työtavoista, joilla laitteemme valmistetaan osin tänäkin päivänä – tarkasti, laatua vaalien. Laaja puolivarastomme sekä joustavuutemme mahdollistavat lisäksi asiakkaiden omien toiveiden nopeankin toteuttamisen.


Uusi sukupolvi viemään yritystä seuraaville vuosikymmenille


Pieni perheyrityksemme on tullut jälleen tilanteeseen, jossa ”kapula” siirtyy seuraavalle sukupolvelle. Nyt perustajansa Arvi Helinin pojanpojanpojalle.


Aloitimme sukupolvenvaihdoksen suunnittelun vuonna 2021 ja varsin nopeasti myös sen asteittaisen toteuttamisen. Nyt vuonna 2024 olemme vaiheessa, jossa Ilari Helin on ottanut vastuun yrityksemme toiminnasta. Vanha polvi jatkaa vielä edelleen toiminnassa mukana, mutta eri roolissa.
Kuvissa nähtävissä pala pajan vanhaa historiaa perustajansa Arvi Helinin ajalta.

Tulevaisuuden näkymiä


Tulevaisuudessa tavoitteenamme on säilyttää nykyinen asema nostolaitevalmistajana sekä kehittää tasaisesti uusia tuotteita yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jatkamme edelleen kehitystyötä myös kansainvälisen myynnin ja markkinoiden kasvattamiseksi. Viennin osuus myynnistä onkin kasvanut tasaisesti ollen viime vuosina noin 25% liikevaihdosta.Kuvassa nykyinen hallitilamme (psst. Tiesitkö, että konepajamme jykevä tiiliverhoilu ja jokainen ladottu tiili on syntynyt käsityönä Arvi Helinin toimesta. Edelleen vanha "tiilitehdas", jossa tiilet aikanaan valmistettiin, löytyy pihapiiristämme ja on osa pajamme arvokasta perinnettä sekä historiaa)
Tervetuloa!
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Comments


bottom of page