top of page
  • Writer's pictureArvi Helin Oy

Räätälöidyt erikoisnostolaitteet - tunnista tarve ja lisää tehoa & turvallisuutta tekemiseen!

Nostolaitteet tulevat tarpeeseen useilla teollisuudenaloilla, kuten varastoinnissa, logistiikassa ja rakentamisessa. Meille on tärkeää tarjota täsmäratkaisuja asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin, ja erityisesti räätälöityjen ratkaisujen suunnittelu ja toteutus on meille mieluisaa – pääsemme samalla itsekin innovoimaan ja hyödyntämään erikoisosaamistamme, mitä meille on kertynyt jo vuosikymmenten ajan. 


Nostolaitteista voi kehittää hyvinkin monimuotoisia ja monipuolisia variaatioita. Tärkeää on tunnistaa tarve: mitä nostetaan tai siirretään, millaisessa ympäristössä ja millä laitteella? Mikä on nykyinen haaste ja millaisia ratkaisuja haetaan? Tarvitaanko lisää kestävyyttä, turvallisuutta tai esimerkiksi tehoa? 


Yksi esimerkki tällaisista räätälöidyistä ratkaisuista ovat erikoisnostohaarukat. Nostohaarukoita voidaan suunnitella ja valmistaa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Alla olevassa kuvassa on esimerkki erikoisten häkkien käsittelyyn suunnittelemastamme nostohaarukasta.


erikoisnostohaarukka

Toinen esimerkki suunnittelemastamme ja valmistamastamme erikoisnostolaitteesta on 10 metriä leveä nostohaarukan runko laivateollisuuden asiakkaallemme (kuva alla). Tämä on täydellinen väline esimerkiksi isojen, pitkien ja painavien levynippujen nostoon, jotka taipuvat helposti. Nostolaite tukee nippuja hyvin, jotta ne eivät pääse taipumaan ja vääntymään ja säilyvät siten ehjänä. Tämä laite tehostaa työskentelyä huomattavasti, kun nippujen nosto ja siirto sujuu kätevästi yhdellä koneella ja ilman tuotteen rikkoutumisvaaraa.


nostohaarukka laivateollisuus

Huolellisesti suunnitellut ja asiakaslähtöisesti toteutetut nostopuomit takaavat turvallisen noston ja tehokkaan siirtelyn isommillekin kuormille.


nostopuomi

Asetinlaitehaarukka adapterilla Fem-trukkipiikeille tai trukkihaarukoille (kuva alla) on nostolaite, joka mahdollistaa haarukka pituuden muuttamisen helposti. Adapteri mahdollistaa Fem-trukkipiikkien nopean kiinnityksen asetinlaitteen adapterilevyyn. Sen vaihtaminen sekä poistaminen on helppoa, jolloin vaihdot eri

trukkipiikkien välillä ovat tehokkaita ja asetinlaitehaarukkaa voidaan käyttää sujuvasti erilaisiin nostotarpeisiin.


asetinlaitehaarukka

Nostohaarukka tai nelihaarukkateline leveille tavaroille useammalla trukkipiikillä on loistava ratkaisu, kun on tarve nostaa suuria ja leveitä tavaroita (kuva alla). Nelihaarukkateline tarjoaa stabiilia nostamista ja lisää mm. käyttöturvallisuutta, kun kuorma pysyy tukevasti esim. neljän trukkihaarukan päällä.


nostohaarukka leveille tavaroille

Tässä vain muutama esimerkki suunnittelemistamme ja toteuttamistamme asiakkaidemme erityistarpeiden mukaan räätälöidyistä nostolaitteista. Kaikki laitteemme ovat huolellisesti suunniteltuja ja toteutettuja aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Käytämme valmistuksessa vain laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, jotta laitteet kestävät reilusti kulutusta ja aikaa. 


Kiinnostuitko? Kerro meille nostolaitteisiin liittyvistä erityistarpeistanne, ja suunnitellaan sekä toteutetaan teille tarpeidenne mukainen täsmäratkaisu! 

 

Arvi Helin Oy – se palveleva konepaja. 

+358 400 158 660 

myynti@arvihelin.fi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

コメント


bottom of page