top of page
  • myynti45

Arvi Helin Oy:n markkinointivastaava esittäytyy!

Hei vaan kaikille! Nimeni on Laura Salo ja olen toiminut Arvi Helin Oy:n markkinointivastaavana viime vuoden syyskuusta alkaen. Toteutan markkinointia oman yritykseni kautta, vaikkakin pienenä insightina (vain teille) paljastettakoon, että olen vierestä seurannut konepajan arkea koko pienen ikäni ukkini Arvin, pappani Pekan sekä viimeisimpäni isäni Riston, äitini Erjan ja veljeni Ilarin kautta. Tällä hetkellä yrityksen operatiivisissa toiminnoissa mukana onkin siis ensimmäistä kertaa koko perhe!


Arvostan suuresti pitkäjänteistä työtä sekä kunnianhimoista asennetta, jota Arvi Helin Oy:n historiaan mahtuu - ja jolla liiketoimintaa on vuosikymmeniä viety eteenpäin. Lisäksi olen hyvin ylpeä siitä, että olen kasvanut yrittäjäperheessä. Perheyritystausta onkin takuulla rohkaissut myös itseäni yrittäjyyteen, ja olen toiminut yrittäjänä niin terveydenhuollon kuin markkinoinnin parissa nyt 7 vuoden ajan. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, joskin olen välissä (kilpaurheilutaustani innoittamana) opiskellut monipuolisesti terveyden ja hyvinvoinnin alaa. Innovatiivisuus, kaupallinen ajattelu sekä luova ongelmanratkaisukykyni pääsevätkin loistamaan ennen kaikkea markkinoinnin saralla!
 

Arvi Helin Oy:n tapauksessa vastaan yrityksen koko laajasta markkinoinnin kentästä, aina markkinointistrategian suunnittelusta markkinointiviestinnän toteutukseen ja markkinoinnille asetettujen tavoitteiden seurantaan. Ensimmäistä kertaa kehitämme markkinointiamme suunnitelmallisesti, pitkän aikavälin tavoitteet huomioiden jokapäiväisessä tekemisessä. Teille tämä näkyy konkreettisesti muun muassa säännöllisinä blogipostauksina, sosiaalisen median päivityksinä, verkkosivujen jatkuvana kehittämisenä sekä asiakastarpeiden ja -polkujen huomioimisena kaikessa yrityksen viestinnässä.


Ensi töiksemme olemme muun muassa optimoineet verkkosivuja entistä käyttäjälähtöisemmiksi. Olemme aktivoituneet someviestinnässä markkinointistrategiamme mukaisesti, kääntäneet verkkosivuja useammille vieraille kielille ja suunnitelmallistaneet mainontaa, jotta asiakkaamme löytävät meidät ja voisivat hyötyä yrityksemme tarjoomasta entistäkin paremmin. Asiakas on kaiken toimintamme ytimessä ja myös markkinoinnin tavoitteena on jatkuvasti - niin ikään myös kriittisesti tarkastella yrityksemme toimintoja suhteessa asiakkaiden muuttuviin ja vaativiinkin tarpeisiin. Tavoitteemme onkin olla helposti asiakkaidemme saatavilla ja palvella asiakkaitamme yhä useammassa kanavassa johdonmukaisesti - Nyt ja tulevat vuosikymmenet eteenpäin.


Voit halutessasi olla minuun yhteydessä ja antaa palautetta ja/tai mahdollisia kehitysideoita Arvi Helin Oy:n markkinointiin liittyen. Arvostan jokaista yhteydenottoa suuresti!


Laura Salo

Markkinointivastaava, Arvi Helin Oy


Yhteys:

0405924495


0 kommenttia
bottom of page